Lecsós tarhonya szójavirslivel
Ebben a receptben előre elkészített, Anyósoméktól kapott lecsó az egyik alapanyag. Frissen készített lecsóval a sorrend eltér - majd egy későbbi receptben talán. Jelen esetben a tipikus "csak pár percem van főzni" ételt látjuk, ami sokszor életmentő :)
Hozzávalók:
- 25 dkg tarhonya
- 1 üveg lecsó
- 2 db szójavirsli
- só ízlés szerint
Olajon a virslit megpirítjuk, kivesszük és félrerakjuk. Ugyanebben az olajban a tarhonyát megdinszteljük, majd felöntjük kétszeres vízzel, takaréklángon megfőzzük. Amikor már majdnem pont jó a tarhonya, hozzáadjuk a lecsót és a virslit, ízlés szerint sózzuk. Pár percig még így együtt hagyjuk főni, hogy az ízek összeálljanak.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése