Lecsós tarhonya szójavirslivel

Ebben a receptben előre elkészített, Anyósoméktól kapott lecsó az egyik alapanyag. Frissen készített lecsóval a sorrend eltér - majd egy későbbi receptben talán. Jelen esetben a tipikus "csak pár percem van főzni" ételt látjuk, ami sokszor életmentő :)
 
Hozzávalók:
  • 25 dkg tarhonya
  • 1 üveg lecsó
  • 2 db szójavirsli
  • só ízlés szerint
Olajon a virslit megpirítjuk, kivesszük és félrerakjuk. Ugyanebben az olajban a tarhonyát megdinszteljük, majd felöntjük kétszeres vízzel, takaréklángon megfőzzük. Amikor már majdnem pont jó a tarhonya, hozzáadjuk a lecsót és a virslit, ízlés szerint sózzuk. Pár percig még így együtt hagyjuk főni, hogy az ízek összeálljanak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések