Mustáros búzahús ragu vörösrizzsel
Az első szejtánkészítés után az első recept :) Az ötlet Magdi oldaláról származik.
- 250 dkg kész szejtán = búzahús
- 1 db kisebb/ fél vöröhagyma
- 1 ek mustár
- 2 ek tejföl
- 2 ek kukoricakeményítő
- 2 dl víz
- 1 csokor rukkola/petrezselyemzöld
- só
A szejtánt elkészítjük, vagy kivesszük a fagyasztóból :) Apró kockákra vágjuk. A hagymát olaj és víz keverékén üvegesre pároljuk, csipet sóval. Beletesszük a szejtánt is, tovább pirítjuk őket. Hozzáadjuk a mustárt, a tejfölt, és a vízben elkevert kukoricakeményítőt. Ízlés szerint sózzuk. Addig kevergetjük, amíg besűrűsödik, ekkor még a feldarabolt rukkolát belekeverjük, és elzárjuk. Vörösrizs-körettel, salátával ettük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése