Rántott krumpli
Az a felfedezés, hogy a krumplit rántani is lehet, ráadásul könnyű vele dolgozni és még az ízében sem csalódtam - nagy öröm volt, egy olyan családban főleg, ahol annyira szeretjük a krumplit, hogy akár mindennap megennénk :)
Hozzávalók
- 1 - 2 db krumpli
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- fűszerek - itt: borsikafű, só, vegeta
A nyers krumplit meghámozzuk és szeletekre vágjuk (kb. fél centisre). Lisztbe, fűszeres tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk. Teflonsütőben, kevés olajon megpirítjuk mindkét oldalát. Fedővel takarjuk be közben és a legkisebb hőfokon süssük, akkor meg fog puhulni teljesen. Kuszkusz-köretet ettünk hozzá.
Szia. Most találtalak meg, és nagyon örülök.... De jó meg minden!
VálaszTörlésSzia. Most találtalak meg, és nagyon örülök.... De jó meg minden!
VálaszTörlésSzia Andi, örülök :) Puszi
Törlés