Rántott krumpli

Az a felfedezés, hogy a krumplit rántani is lehet, ráadásul könnyű vele dolgozni és még az ízében sem csalódtam - nagy öröm volt, egy olyan családban főleg, ahol annyira szeretjük a krumplit, hogy akár mindennap megennénk :)

Hozzávalók
  • 1 - 2 db krumpli
a panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • fűszerek - itt: borsikafű, só, vegeta


A nyers krumplit meghámozzuk és szeletekre vágjuk (kb. fél centisre). Lisztbe, fűszeres tojásba, és zsemlemorzsába forgatjuk. Teflonsütőben, kevés olajon megpirítjuk mindkét oldalát. Fedővel takarjuk be közben és a legkisebb hőfokon süssük, akkor meg fog puhulni teljesen. Kuszkusz-köretet ettünk hozzá.

Megjegyzések

  1. Szia. Most találtalak meg, és nagyon örülök.... De jó meg minden!

    VálaszTörlés
  2. Szia. Most találtalak meg, és nagyon örülök.... De jó meg minden!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések