Bab legény módra :)
Egy csodálatos hetet töltöttünk szabadságunk alatt immár a Vőlegényem szülőotthonában :) Ez a párom specialitása - nagyon egyszerűen, gyorsan elkészíthető, laktató étel, de az íze a legjobb! Ő készítette nekem - most ilyen jó dolgom volt:))
Hozzávalók:
- 2 db konzervbab (paradicsomszószos)
- 1 fej hagyma
- búzakolbász/szójavirsli
- só
- olaj
A feldarabolt hagymát olaj és víz keverékén megpároljuk. Hozzáadjuk a két doboz konzervbabot (szószos szárazbab) szükség szerint sózzuk, és tovább kevergetjük addig, amíg kezdi elfőni a levét. Ekkor belerakjuk a búzakolbászt (kb.1 ek) vagy belekarikázzuk a szójavirslit. Párszor megkeverjük még, hogy összeálljon az íze. Így önmagában is jó, de fogyaszthatjuk pirítóssal, körettel.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése